Bitwize heeft door de jaren heen samengewerkt met KMO's en grote bedrijven voor ICT architectuur, analyse, design, ontwikkelings- en rapporterings-projecten waarbij consistent een meerwaarde werd geleverd bij bedrijfseenheden in verschillende domeinen.

Neem nu vrijblijvend  contact met ons op!

 

Business IntelligenceDashboardMobile BIVisualisationsReporting modelExcel report

Bitwize kan alle denkbare diensten leveren die verband houden met Business intelligence/bedrijfsrapportering. 

Een greep uit ons aanbod:

Analyse

Rapporterings-behoeften

Bitwize kan de rapporterings-behoeften verzamelen: welke meetpunten en KPI’s (Key Performace Indicators) zijn er nodig en welke rapporten, dashboards en visualisaties zijn gewenst.

Data bron analyse

Bitwize kan een analyse doen van de beschikbaarheid en volledigheid van de data bronnen binnen en buiten het bedrijf die nodig zijn om de rapporterings-behoeften af te dekken.

Data integratie

Data modellering

Bitwize kan op basis van de rapporterings-behoeften en resultaten van de data bron analyse een rapporteringsmodel ontwerpen die geoptimaliseerd is voor performantie en flexibiliteit van het rapporteren.

ETL (extract, transform, load)

Bitwize kan de data bronnen uitlezen en de nodige transformaties en verrijkingen op de data toepassen zodat deze kunnen opgeladen worden in het rapporteringsmodel.

Rapportering en analytics

Rapporten

Bitwize kan de nodige rapporten en grafieken creëren die dienst moeten doen als standaardrapporten of die moeten dienen voor interactieve analyse van de data.

Dashboards

Bitwize kan de nodige interactieve dashboards creëren die in één oogopslag de belangrijkste meetpunten en KPI’s op een zéér visuele manier tonen.

Visualisaties

Bitwize kan de data op andere manieren visualiseren door bijvoorbeeld evoluties door de tijd heen af te spelen op een kaart of diagram.

Ondersteuning

We kunnen ook ondersteuning bieden voor je online of offline rapporterings-tools